Inschrijven nieuwsbrief

Producten

Om uw zeeaquarium zo optimaal mogelijk te laten staan is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Krayenhoff Zeewater heeft verschillende basis producten van merken als AquaMedic, Grotech en Ocean Nutrition standaard op voorraad, daarnaast zijn wij ook dealer van DSR, Red Sea, Colombo en BlueMarine.
Neem contact op om te kijken welke producten het beste bij uw zeeaquarium passen of advies in te winnen voor uw “probleem”.


Assortiment aquarium producten

Op onze facebookpagina staat een overzicht van producten die we verkopen, staat het product dat u zoekt hier niet bij? Geen probleem! We kunnen alles voor u bestellen.
Bekijk ons assortiment.


DSR

Als dealer van DSR in de regio Nijmegen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om succesvol een gemixt zeeaquarium te houden zonder waterwissels.
DSR staat voor "Dutch Synthetic Reefing". De DSR methode is ontwikkeld door Glenn Fong als probleemoplossend middel voor zijn eigen aquaria. Geen waterwissels en gecontroleerde essentiële waterwaardes zijn de basis van de DSR methode.
Kom langs in onze winkel voor meer informatie over deze methode, of kijk op de website van DSR: www.dsrreefing.nl.


Colombo

Krayenhoff Zeewater is dealer van Colombo, zij ontwikkelen professionele producten voor het onderhoud van uw aquarium. Deze producten zijn het resultaat van ruim 30 jaar ervaring en continue verbetering door gedegen onderzoek en productontwikkeling.
In het Colombo research center wordt de tijd genomen om elk product grondig en intensief te testen voorat het op de markt wordt gebracht. Hiermee garanderen ze een optimaal resultaat. De producten voor zeeaquaria hebben maar één doel: Een succesvol zeeaquarium met prachtige koralen en gezonde vissen.
Bij de productontwikkeling wordt niet alleen gekeken naar praktisch gebruiksgemak, maar ook naar de best mogelijke kwaliteit. Bekijk de Colombo flyer.


BlueMarine

De kracht van BlueMarine zit het ‘m in de prijs-kwaliteit verhouding. Ze hebben een ruime lijn van de belangrijkste zeeaquariumartikelen en dat maakt dat je met BlueMarine een compleet zeeaquarium kunt draaien.
Binnen Krayenhoff Zeewater maken wij ook gebruik van verschillende producten van BlueMarine, zoals bijvoorbeeld de afschuimer en stromingspompen.
BlueMarine heeft sinds kort ook drie eigen aquaria gelanceerd, deze zijn als showmodel bij ons in de winkel te bezichtigen.

Download hier de BlueMarine flyer met meer informatie over de Reef aquariums en producten.


Red Sea Producten

Meer dan 25 jaar geleden is Red Sea opgericht, sinds die tijd leveren ze complete oplossingen voor het houden van een zeeaquarium. Red Sea blijft zich continu ontwikkelen mede dankzij hun zelfstandig team van biologen, chemici en ingenieurs. De producten van Red Sea stellen u in staat om meer tijd te besteden aan het genieten van uw aquarium, door uitstekende en stabiele waterresultaten. Om het plaatje compleet te maken biedt Red Sea ook verschillende series aquaria; de Max-E, Max-S en de Reefer-serie, daarbij bestaat iedere serie uit verschillende formaten aquaria.
Bij Krayenhoff Zeewater hebben we een Red Sea Max S-400 en Red Sea Max Nano ter bezichtiging, maar uiteraard kunnen we ook ieder gewenst Red Sea aquarium leveren!


Download de checklist