Inschrijven nieuwsbrief

Krayenhoff Zeewater, uw zeeaquarium winkel!

Wat is er nou mooier dan van je hobby je werk te maken? Na ruim 30 jaar het houden van zeeaquaria ben ik zelf gaan stekken voor de verkoop. Dit is uitgegroeid tot het besluit om een deel van onze bloemenwinkel om te bouwen tot zeeaquarium winkel.
Inmiddels kan men bij Krayenhoff Zeewater terecht voor verschillende koralen, tropische vissen, lagere dieren en producten voor het onderhoud van uw zeeaquarium.

Het delen van een passie kent geen tijd, dit maakt Krayenhoff Zeewater een zeeaquarium winkel waar u rustig op uw gemak rond kunt kijken en ervaringen kunt uitwisselen onder het genot van een kop koffie.


Entree beschrijving

Wanneer u ons wilt bezoeken, houdt u dan het adres "Krayenhofflaan 32 te Nijmegen" aan. U komt uit bij onze gelijknamige bloemenwinkel waar u de auto op de parkeerplaats gratis kunt parkeren, aan straat is het betaald parkeren. Vervolgens bevindt Krayenhoff Zeewater zich in de bloemenwinkel en gebruikt u dus ook dezelfde ingang. Als u in de bloemenwinkel links naar achteren loopt komt u uit bij de zeeaquarium winkel. Onze medewerkers van de bloemenwinkel staan altijd voor u klaar om u de weg te wijzen.

Recensies

Dit schrijven onze klanten over ons op facebook:


"Mooie zaak, erg mooie koralen en zeer schappelijke prijzen. Zeker een zaak om terug te komen."

"Super zaak met een zeer indrukwekkend aanbod en een top service. Voor elke Zeewateraquariaan zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Krayenhoff Zeewater."

"Alles ziet er verzorgd uit en de prijzen zijn netjes! Ruime keuze aan koralen en diverse toevoegingen. Kortom een aanrader voor man en vrouw."

Meer recensies lezen

Download de checklist